Stiltetocht 2017

Sint JanIeder jaar loop ik in de meimaand op zondagochtend naar Den Bosch. Dit is een Brabants gebruik en wordt ‘Bosch Bevert’ (= bedevaart) genoemd.
Vanuit Sint-Michielsgestel is het een prachtige wandeling. Over landweggetjes, zand- en bospaden en door het Bossche broek met als eindpunt de Sint-Jan.

In mei 2017 loop ik wederom een stiltetocht. Tijdens deze tocht wordt er niet gesproken. Het is een bijzondere ervaring om samen in stilte te lopen. Zonder woorden te genieten van de opkomende zon en de mooie natuur.
Om 5 uur vertrekken we. We hebben dan voldoende tijd om in de Sint Jan te zijn voor de 1e mis. Na afloop een kopje koffie en voor wie wil een chocoladebol. De terugweg loopt via Halder en langs de Dommel en dit hoeft niet in stilte. Je kunt in Den Bosch ook besluiten om met eigen vervoer of bus terug te gaan.

Lijkt het je leuk om deze stiltetocht te ervaren dan ben je welkom om met mij mee te lopen. Wel graag via e-mail je opgeven zodat ik weet met hoe velen we zijn. Datum: 21 mei 2017. Nader bericht volgt half april via email.

To Top