Reductie van spanning en stress

Magneetveldtherapie is een eenvoudige, veilige en effectieve methode voor de behandeling van zachte weefsels, doorbloedingsstoornissen en de reductie van spanning en stress. Het geeft verlichting van pijnklachten en helpt het genezingsproces te versnellen. Magneetveldtherapie wordt zowel preventief als curatief toegepast.

 

Gunstig voor de doorbloeding

Een pulserend magneetveld heeft een gunstige uitwerking op de kleine haarvaten en de algehele doorbloeding. Alle lichaamscellen worden geactiveerd. Er zijn geen bijwerkingen bekend en het kan gebruikt worden door kinderen en volwassenen. Zwangeren en mensen met een pacemaker wordt afgeraden om gebruik te maken van de magneetmat.

 

Thuisgebruik

De therapie is voor thuisgebruik beschikbaar en bestaat uit een regelkastje met een automatisch programma en een behandelmat. In de mat zitten spoelen die een pulserend magneetveld afgeven. Dagelijks één- à tweemaal 8 minuten op de mat liggen is over het algemeen voldoende.

 

Resultaten

Er zijn goede resultaten met pulserend magneetveldtherapie bereikt bij o.a. botontkalking, reumatische klachten, hoge bloeddruk, stress, slecht slapen, gewrichtspijn, vermoeidheid, fibromyalgie, astma, vaatkrampen enz.
 
Voor de volledigheid wijs ik u erop dat over magneetveldtherapie nog wordt gediscussieerd omdat het oordeel over de werking controversieel is en de therapie nog niet algemeen erkend wordt.

To Top